Halva arbetsveckan har snart gått och min ...

100media_imag154 (MMS)

Halva arbetsveckan har snart gått och min kropp har redan programmerat om sig. Förra veckan va jag halvdö varje dag jag kom hem och somnade vid 10 utan problem. Den här veckan ser annorlunda ut, jag är fortfarande ganska trött på morgonen, men på kvällen är jag på topp som alltid tidigare. Är hur pigg som helst nu då klockan närmar sig midnatt, varför kan jag inte va trött och känna att Jag vill sova? Jag lär aldrig vänja mig vid tidiga morgonar, och de är väll bra att Jag har energi kvar när jag väl kommer hem. Men eftersom att Jag sällan är dötrött va de väldigt skönt att va de förra veckan. Då jag kommit in lite ytterligare i dom nya rutinerna ska jag börja träna igen, så då ska ja nog kunna göra av med lite energi på de =D Nu ska jag försöka sova, god natt!


Jag älskar tacosallad! Så sjukt gott och s...

100media_imag153 (MMS)

Jag älskar tacosallad! Så sjukt gott och så enkelt. Perfekt då man är sugen på nåt lite extra då man kommer hem från jobbet =)


Har varit på VIP-Mingel i Em's nya lokal h...

100media_imag151 (MMS)

Har varit på VIP-Mingel i Em's nya lokal här i stan ikväll. Väldigt stor och fin lokal, och väldigt trevliga ägare. Tyvärr har jag inte varit på topp ikväll, humöret pendlar och Jag Känner mig inte så pigg. Jag behöver helg nu, behöver ett avbrott för att ta in veckan som gått, få vila och låta allt stanna upp ett tag. Hoppas fredagen går fort och att Jag hinner samla ny energi över helgen!


Ni har frågat vad mitt nya jobb är. Egentl...

100media_imag150 (MMS)

Ni har frågat vad mitt nya jobb är. Egentligen är de en praktikplats, men tanken är att jag ska anställas senare. Jag Känner mig dock redan anställd då jag fått eget skrivbord och blivit så fint välkomnad. Va är de då för ställe? Jo, Dialect heter vi. Vi har en liten butik med allt från dataprylar, mobiler, faxar, skrivare osv. Vi säljer även våra tjänster i form av service. Vi monterar och bygger telefonväxlar. Våra kunder är främst företag, men även privatpersoner är välkoma. Min huvuduppgift är att hjälpa till i butiken. Detta va lite kort om vad jag nu har för mig. Bloggar via mobilen så blir lite jobbigt att skriva för mycket, så hoppas ni känner att ni fått lite information i alla fall =)


Har grejat hela kvällen och ändrat om lite...

100media_imag150 (MMS)

Har grejat hela kvällen och ändrat om lite här hemma. Dixie har fått ett "eget" rum så hon kan busa så mycket hon vill, hon är flyttad ut i hallen. Så därför har grisarna fått flytta tillbaka till sin gamla plats som va där Dixies bur tidigare stod. Då Dixie fick skutta runt lite efter att Jag va klar va hon inte helt införstådd med att hennes bur va flyttad så hon la sig där hon brukar ligga. Hon va så söt. Hon kunde nog inte riktigt förstå att hennes hem inte längre stod på samma ställe =P tror dock den nya möbleringen kan bli bra, hoppas de när jag slitit så =)


Nu är jag hemma efter första dagen på "job...

100media_imag149 (MMS)

Nu är jag hemma efter första dagen på "jobbet". Va lite förskräckt till en början av allt nytt, men de känns bättre nu. Jag önskar så att Jag kan bli bra på dehär, skulle va så kul med ett riktig jobb. Men detta är bara första dagen så de är svårt att säga så mycket om de ännu. Jag har i alla fall fått ett eget skrivbord med egen dator ;D Nu ska jag vila och äta, imorgon fortsätter resan =)


Frukost =)

100media_imag149 (MMS)

Frukost =)


Imorgon börjar jag på praktik. Känner mig ...

100media_imag149 (MMS)

Imorgon börjar jag på praktik. Känner mig lite nervös, lite orolig, lite spänd, men de ska även bli kul. Vet inte alls vad som väntar mig, men är säker på att de kommer bli en stor förändring i mitt liv. Jag som gått hemma så mycket ska praktisera från 8-17 i 3 månader. Känns som om de är en evighet, känner mig orolig för att Jag inte kommer klara de. De blir en sån plötslig helomvändning. Första tiden kommer troligen bli väldigt väldigt utmattande med ny intryck och långa dagar. Men sedan kommer de nog bli kul. Bara jag klarar första tiden och min kropp klarar av de utan att bryta ihop och känna stress...


Lycka i mitt livMin största motgång är min trasiga insida. Att be om hjälp då man har de svårt är inte lätt, att inse hur svårt något är och att försöka göra något åt de är tungt. Jag har gått i motvind, och även då jag försökt byta riktning har stormen ständigt blåst rätt i ansiktet. Jag har många gånger bara velat vända och ge upp, men med stor lycka kan jag nu säga att jag har hittat en medvind.

 

Allt vad tillit och tro på andra människor har under flera år varit som bortblåst, vilket har gjort de svårt för mig i många sammanhang. Jag kan inte säga att jag litar på folk helt och hållet nu heller, men jag har kommit en bra bit på väg. Jag har insett att om man som jag vill gifta sig och skaffa barn så måste man ha största förtroende för den man gör de med. Åtminstone är de så för mig. Mina barn skulle aldrig få en pappa som jag inte litade på skulle skydda oss till 100% och värdera oss högst i världen, jag skulle inte kunna gifta mig med någon som inte delar den åsikten.

 

Jag har gjort mycket dumt, sagt dumma saker och handlat helt idiotiskt pga min osäkerhet och rädsla. Jag står för sånt jag gjort även om jag inte är stolt över de, men jag hoppas ingen dömer mig för livet för de. Jag har trots allt mina anledningar. Med tiden har jag växt och jag kan se vissa saker klarare nu än va jag tidigare gjort. Livet blir så mycket enklare när man kan känna i hjärtat vem man är. Omringa dig aldrig av dåliga människor, i vissa fall behöver människor förtjäna att ha en som vän. Ibland får man vara egoistisk, för detta är ditt liv och ingen annan bör få förstöra de.

 

Idag är en helt vanlig dag, men jag känner mig väldigt lycklig! Ibland har jag svårt att se och släppa in de, men jag har så mycket att vara tacksam för i mitt liv. Har en hel och fantastisk familj, tänk så många som inte har de. Jag har ett nytt jobb på gång och ett nuvarande som jag trivs väldigt bra på, jag har en underbar pojkvän, världens finaste djur, en fin lägenhet, dator och tv, fina vänner. Jag har en otrolig garderob med kläder och skor, äger hur mycket smink som helst. Har ett litet paradis på landet där jag kan slappna av och njuta av naturen. När hjärtat mår bra och kroppen ler är de lätt att se allt som man har lyckan att få ha. Så jag är väldigt tacksam!!!

 

Jag har skrivit texter och musik i många år, men de va flera år sedan nu som jag hade ork och lust. De är en terapi för mig att skriva och få ut vad jag känner. Jag kände att jag behövde skriva om slutet på de jag gått igenom. Och såhär ser texten ut just nu, har inte rättat den eller så men tror att de mesta ska vara rätt!


Molly är nog glad att Dixie kissat ner mit...

100media_imag145 (MMS)

Molly är nog glad att Dixie kissat ner mitt täcke i alla fall, medan de ligger på golvet i väntan på tvätt njuter hon allt hon kan =)


Livet just nu i bilderMin och koffes semester har börjat och vi gör nu de bästa för att njuta av den. På lördag åker vi till gotland, ska bli så mysigt. Förra veckan va vi på julita med min familj, vi har grillat och varit på picknick. Koffe har dessutom köpt en ny glidarbil som vi ska glida runt i. Så mysigt att sitta där i lilla raggarbilen o höra på ljudet med vinden i håret =D De blir nog inte mycket bloggande nu då de är semester tider. Men kanske blir lite bilder då och då som dessa =) Trevlig sommar på er alla!!!


RSS 2.0