Ett vykort från framtiden?Idag tänkte jag skriva lite om drömmar. Drömmar är fantasier och inga mål, klart att man vill att sina drömmar ska slå in, men drömmar har inga gränser.


 Jag slutade drömma för ca 1,5 år sedan, jag kom till en punkt då jag gick igenom mycket och ja ville inte bli besviken på framtiden. Så jag la alla mina drömmar år sidan för att fokusera på det som hände just då. Nu drömmer jag dock igen, och de tycker jag att man måste göra. I drömmarna är vad som helst tillåtet och man är fri till att känna vad man vill. Jag fantiserade lite vilt och funderade lite på hur mina drömmar om framtiden såg ut.

 
Jag antar att då förhållanden tar slut drar man slutsatsen av att man kommer dö ensam och aldrig gifta sig o få familj, vilket jag gjorde hehe. Men nu känner jag att jag vågar släppa in de drömmarna igen och jag hoppas verkligen att någon sätter en ring på mitt finger, att någon vill ge mig mitt sagobröllop och allt de där som hör till. De är något som skulle göra mig så otroligt lycklig och framförallt stolt, stolt för att jag funnit någon att dela mitt liv med. Ska jag gifta mig så ska jag göra de med hopp om att de ska förbli så livet ut. Tycker de är fel då unga förlovar sig hit och dit med billiga ringar för att efter ett år bryta upp. På så vis vill jag att ringarna ska ha ett värde, för då vet man att de är på riktigt och båda två kan nog känna sig lite säkrare.  Självklart kan man ha enkla ”billiga” ringar men vill man ha diamanter så tycker jag att de är ett tillfälle då det är värt att spendera lite extra, för de där ringarna SKA man bära livet ut!


 Ja, så när jag är gift och haft mitt drömbröllop vill jag självklart ha en liten rocker ;) Jag vill ha två barn eller mer, anledningen är att jag tycker att de skulle vara väldigt ensamt att va ensamt syskon.  Vet ju själv hur stor glädje jag har av mina syskon och va tomt de skulle vara utan dom.


 Vart ska vi bo då? Självklart ska jag bo på landet, gärna en större gård i stil med herrgård. Antar att de är lite svårt att flytta till mindre än va man är uppvuxen med =P Jag älskar de stora gräsmattorna hemma och all natur, inga grannar och lugnet utanför dörren. Jag har länge kunnat tänka mig att bli bonde, men har alltid sagt att jag inte vill bli en typisk bondtant. Åtminstone inte till en början =P Jag vill blir en söt bondflicka i avklippta jeans och knuten skjorta. Har drömt om en rosa traktor väldigt länge, så blir jag bonde ska jag fasen investera en traktor och göra den rosa och tjejig hihi!!!


 Jag vill ha en hund, och de är ju perfekt på landet. Så jag ska ha en söt lite mops, tycker de är så himla charmiga. Men jag vill även ha en lite mer sprallig supersöt hund, och den svarta hunden på bilden är ju sjukt söt. Folk rynkar dock på näsa då man säger Chihuahua, men jag viste faktiskt inte att de va en Chihuahua innan jag kolla upp de. Den måste dock vara långhårig! Kristoffer är dock inte lika inne på småhundar som jag är, en mops har jag lyckats övertyga han om, eller ev. en fransk bulldog. Men han vill ha en mer manlig hund, så vi får la ha tre hundar då =D


 Sedan måste jag ju ha en shoppingbil, och de har länge varit givet att de ska vara en Chrysler. Tycker de är skittuffa, riktigt ball bil. Så en sådan får de nog bli till shopping, en svart med tonade bakrutor och stora kromfälgar. Men så har jag o koffe diskuterat att vi måste ju ha ”en-bil-att-köra-ungarna-i-till fotbollen” också, men ganska snart insåg vi att våra ungar inte ska hålla må med någon jäkla sport. Så vi ska ha en Hummer att köra dom i till spelningarna och repningarna istället haha. Och med tanke på att varken ja eller koffe har minsta sportintresse så får man väll hålla alla tummar o tår att våra eventuella barn inte får nått heller hehe.


 De va väll ungefär de jag satt o drömde om just nu, men självklart finns de drömmar om resor, tatueringar, inredning, hus, mer djur, motorcyklar och mycket mer. Jag ska förresten ha små getter på min bondgård också, de har jag bestämt sedan länge de också =DNu har ni fått en lite inblick i vad som snurrar innanför mitt pannben, eller kanske snurrar drömmarna i hjärtat och inte i hjärnan?

 


SlingorIdag har jag lagt i lite lingor i mitt hår, dom blev lite guldiga. Syns inte så bra på bild, men de blev väldigt fint. Har inte hänt så mycket som är värt att berätta känner jag. Har målat lite idag men kände efter bara en liten stund att jag ville ta de lugnt och slappa lite. Så jag la ner målandet ganska fort för att fortsätta en annan dag. Har ju faktist målat ganska mycket senaste tiden så de känns okej att jag lägger ner penseln lite.

Skriver igen då jag har nått att berätta =)


Dagens frukost! Stekt ägg, clementin, mack...

100media_imag050 (MMS)

Dagens frukost! Stekt ägg, clementin, macka, yoghurt, juice, proteindrink och muffin :-D


Fredag och helgImorgon är de fredag och då får jag träffa Koffe igen =D Wiii. Jag ska troligen åka till honom, är inte riktigt bestämt ännu. Har inte sett han sedan i måndags morse innan han åkte o jobba så jag längtar jättemycket. Har ju haft fullt upp och målat som aldrig förr den här veckan så har knapt haft tid att tänka. Men nu då det snart är fredag längtar jag massor. Denna helgen har vi inget särskillt planerat, blir nog väldigt lugnt tror jag. Koffe jobbar lördag förmiddag dessutom. Så jag gissar på att de blir mat och film någon kväll, vi ska även försöka gå på bio. Fick ju biobiljetter i julklapp och jag vill se senaste Narnia så hoppas att den går en vettig tid. Sista jag kolla gick den kl.16 på helgen och de är kanske inte den tiden man helst går på bio. Men vi får väll se, händer de inget annat får de kanske bli eftermiddagsbio.

Måste berätta att jag är lite stolt över mig själv, jag har inte använt plattång på typ 2 veckor vilket är otroligt. Använder den ju nästan varje dag annars, men har låtit håret ha sitt självfall senaste tiden. Dock börjar jag tröttna på de lätta lockarna i håret och imorgon ska jag platta håret har jag bestämt. Kul att variera sig, minns ju knappt hur ja ser ut i plattat hår, och jag får ju inte tappa greppet om min kära plattis ;)

Den här veckan har varit riktigt bra förutom min jobbiga hosta och att jag kännt mig grymt sliten. Har målat varje dag och tyckt de varit jättekul, gjort allt i min egen tackt och bara haft de bra. Skulle kunna leva som konstnär tror jag, men dock är de bra att komma ut ibland och träffa lite folk. Då man går inne i målarkläder hela dagarna blir varken håret tvättat eller sminket fixat. Och även om man duschar känner man sig inte fräsh ändå eftersom att man inte klär på sig snygga kläder eller fixar sig. Och de är ju ingen mening och fixa sig för sig själv heller. Men imorgon ska jag sminka mig och göra mig fin =D Tycker de är himla kul att sminka sig faktist, en ganska avslappnande sysselsättning som man kan variera från allt mellan 10 minuter till 2 timmar. Så imorgon blir de upp o duscha, sedan smink och hår. Efter det blir de nog mat och målar pause =P och sedan innan ja åker mot skara blir de att klä på sig o packa lite.

Trevlig helg allihopa =D


Ett av mina mål 2011!


Berättade tidigare om en lista jag gjort med mål jag har för 2011. Nu tänker jag avslöja en av punkterna, jag ska ha en utställning med min konst =)

Redan förra året började jag fundera på de, men de tar ju sin tid att få ihop ett antal tavlor. De va först förra året som jag började måla tavlor på allvar, jag hittade min stil. Eller kanske ska jag säga att den kom till mig? För rätt som de va när jag målade viste jag va jag ville. Jag träffade även andra folk som va i min ålder som målade och de inspirerade mig. 

Jag har alltid skapat från känslor och fantasier i huvudet, jag jobbar bara när jag själv känner för de och tvingar sällan fram nått. De får bli när de blir och därför har jag heller inte stressat fram massa tavlor. Jag är uppe i ca 11 tavlor tror jag så antalet börjar närma sig. Vet inte hur många jag vill ha klart för utställning, men kanske runt 15st! Jag känner dock att de börjar närma sig och snart är jag nog redo =D Vet att de är svårt att "slå" som konstnär, och vet att man måste ligga i en längre tid för att göra sig ett namn. Men jag måste ju testa i alla fall, om inte annat så är de ju lite spännande.

Kommer självklart meddela när de är dags för vernisage, men ännu är de ett antal månader kvar, kanske fram mot sommaren?


Från skunk till hunk?Jag bara måste ju lägga upp en bild på hur Koffes vardagsrum ser ut nu då vi renoverat de. Tycker att skillnaden är enorm och jag är verkligen supernöjd med resultatet, tycker de blev så mycket varmare o mysigare. Tidigare kände jag mig inte alls hemma där och jag kände mig lite felplacerad på nått vis, kändes alldeles för mycket ungkarlslya typ =P Men nuuu känner ja mig väldigt hemma, och visst ser rummet nu mycket mer vuxet ut och tycker de passar Koffe mycket bättre. Ni får nu bortse från de fruktansvärda foppatofflorna som sabbar hela efterbilden, men hade ingen bild som Koffe inte va med på =P Till vänster ser ni också min tavla som Koffe fick av mig i julklapp =D


Sötnosar!Fick syn på två deckade grisar igår och tyckte de va så himla söta. Raiya sover platt som en pannkaka i spånet =P Så söta!!


Naglar


Gjorde lösnaglar förra veckan och tänkte att jag skulle visa hur de ser ut...

Istället för hela lösnaglar använde jag mig av "tippar", alltså bara toppen på nageln. Som ni ser på första bilden så är nageln väldigt lång och har en kant in mot nagelbanden innan man gjort i ordning den dvs. klippt och filat ner den. Lösnageln blir tillslut så nunn att den ser äckta ut, som på bild 2. Innan de är klart penslar man naglarna med gele och en spray som gör att dom blir hårda. Därefter kan man måla dom. Tyckte de blev väldigt bra denna gången. De viktigaste i hela prosessen är att tänka på att man ska fila skarvarna ordentligt så de inte syns.


Släpper nytt i marsBästa bandet ever släpper nytt i mars ♥


Sjö på jobbet?


Idag har jag tagit bort allt julpynt i affären, inga mer tomtar o granar nu. Dock kände jag att de va lite tidigt att göra vårskyltning, så jag funderade ut ett vintertema. De fick bli en isplätt med snö och isblock runt, lite stenar o kvistar. Tycker att de blev väldigt bra, idén va ju liksom lite knasig hehe. Men tycker att ja lyckades ganska bra med att få de att se ut som is =)
Frasse va dessutom med mig typ hela dagen, han ville ständigt kolla va jag höll på med och skulle med överallt, upp och ner för trappen och hit o dit. Försökte mig på att lära Frasse att stanna i verkstan med grinden öppen. Har ju alltid grinden stängd så att han inte kan springa ut i affären, men nu börjar de bli dags att han lär sig att han ska stanna i verkstaden utan grinden. Vissa stunder gick de riktigt bra och andra gånger kunde han inte låta bli att springa ett varv i butiken. Men träning ska väll ge resultat längre fram får man hoppas =)


Min glass!

Har gjort glass igen och den här gången blev det lite vaniljglass och lite chokladglass. Så jag o hjärtat njöt av de här chokladstrutarna för ett tag sedan, tänkte att ni kanske ville se min fina glass =D

 

 


Gissa vart jag varit...

På ikea såklart ;P hihi


 Jag och Koffe lånade kärra o bil av mamma o pappa, sedan bar de av mot götet och ikea. Då vi kom fram åt vi de första vi gjorde, koffe är ju typ ständigt hungrig hehe. Då magarna va nöjda så va vi redo för shopping =) Åh så mycket fint man hittar, och man vill ju ha typ allt. Men har varken pengar eller plats för allt just nu så jag nöjer mig med att drömma o planera. Vi hittade bla vårt framtida kontor =D Skitnajs va de!!! Såg även massa fina kök som man bara viiiiiillllll haaaaaa!!! Jag och koffe planerar för fullt hur Sköttorp Mansion 2030 ala Martina & Koffe ska se ut =P haha, man kan ju skojja lite i alla fall. Men vem vet?Hittade ett superbra sminkbord som jag överlägger att kanske köpa mig i framtiden. Superbra ljus, behöver en fast plats för smink o hårfixing då de är ett stort intresse som ingår i min vardagHär är vårat blivande spel/mys-rum som vi ska ha på sköttorp mansion =D Sjukt sköna soffor o sånt, va jättemysigt. Tänk att få ha familjekvällar och bjuda hem folk man tyker om och sitta här och äta gott, spela spel o umgås. Ja de slår vi till på tycker jag ;) 
Och här ser ni vårat kontor. Var sitt skrivbord med egen dator, organiserat i pärmar o lådor över, var sin skön stol, super! Tänk att ha de såhär, skulle vara så bra att redigera foton och sånt här. Perfekt att jobba med sånt här! Vill HA!!!

Vi hade en fantastisk dag, blev lika kul som jag hade hoppats på. Supermysigt o tervligt, ingen stress för omväxling utan bara trevligt strosande.Tack mamma o pappa för lånet av superbilen och kärran ;D Va kanon!!!


Nu är Jag och hjärtat på väg till Ikea. Åk...

100media_imag048 (MMS)

Nu är Jag och hjärtat på väg till Ikea. Åker super peugeot dagen till ära wihoo B) vi är på väg ner mot Göteborg, är vid alingsås nu. Ska bli jätte kul. Dock börjar älskling redan bli hungrig hehe


Har gjort en lista...Har gjort en lista över mina mål 2011. Har gjort 2 listor tidigare och det känns bra att ha lite mål att försöka nå. Har tidigare lyckats ganska bra med mina mål, så hoppas på de även detta år. Dock tänker jag inte avslöja mina planer utan vill hålla dom personliga. Kan dock hända att jag delar med mig av lyckan då jag genomfört de olika punkterna =)

Jag har under många år sagt att då jag är 25 kommer jag ha ett av mina bästa år, ja kommer hitta mig själv som människa och hitta ro med mitt liv. Jag har alltid hoppats på de, och kanske blir det så. Jag har en väldigt bra magkänsla i alla fall.

Så eftersom detta året ska bli så fantastiskt har jag utsett Katy Perrys låt Fireworks till mitt års signaturmelodi. Tycker det är en jätteglad låt, skön, hoppig, positiv och ger motivation. Se videon o lyssna på låten genom o klicka på länken http://www.youtube.com/watch?v=QGJuMBdaqIw


Avslutar kvällen med upplyftande tv-mys, h...

100media_imag044 (MMS)

Avslutar kvällen med upplyftande tv-mys, hemmagjord glass och loka. Imorgon ska de jobbas igen, då ska vi försöka göra klart inventeringen. Hoppas min hals är bättre då, har börjat göra lite ont igen. Nej nu får jag återgå till tvn. Godnatt o kram


Har nyss njutit av årets första nachotallr...

100media_imag043 (MMS)

Har nyss njutit av årets första nachotallrik. Så sjukt gott är de. Värmer nachos med lite ost på så den smälter, stekte majs med smör och salt och hade kycklingspett, dipp och tacosås till. Serveras självklart med iskall Coca-Cola ;)


RSS 2.0