Loves It!!!

Dessa små tröjor är mina absoluta favoriter för tillfället, men jag har ingen aning om varför!

Jag skulle nog aldrig tro att jag skulle gilla trenden korta magtröjor igen, de hade jag då jag va mindre och jag har rynkat på näsan åt den redan då den återkom för någon sommar sedan. Men så såg jag en på h&m och fick för mig att jag skulle ha den. Jag visade sig stortrivas i den och vipps fanns det hur många som helst i h&m’s sortiment. Shit va jag har handlat de där små tröjorna, jag älskar dom. Kan bero på att de är så små och söta (är väldigt svag för söta saker), men de är även väldigt sköna o mysiga.

 

Just nu bär jag dom med ett långt linne under, men till sommaren blir dom kanon att ha över bikinin till stranden eller bara en vanlig dag då de är sådär stekhett som de kan vara ibland på sommaren. Ventilationen i dom är de inget fel på ;)

 

Som sagt så är jag jätteförvånad själv över att jag hakat på den här trenden, men samtidigt är jag överlycklig över att ha hittat ett plagg som jag är så förtjust i, som dessutom funkar som både vardag och fest apropå hur man stylar de. Loves It!!!


14 Februari 2011

Igår hade jag en så otroligt mysig kväll. Den blev typ inget som jag hade planerat men de gjorde inget...

Jag insåg i sista stund att de inte gjorde något att koffe va lite sjuk (fast klart jag önska att han hade mått bra), att de inte gjorde nått att vi inte orkade gå på restaurang, att de va okej om jag inte kände mig superfin och jättefixad. Insåg att de viktigaste av allt va att jag fick spendera kvällen i världens bästa famn, i koffes famn. Enda stället på jorden som jag känner mig helt trygg på. Hade inte träffat han på en vecka, spenderat hela helgen utan honom så ni må tro att lyckan va total. Mådde så bra av att ha han här =)

 

Jag lagade lite mat, koffe fick presenter som jag köpt, jag fick jättefina röda rosor, och sedan åt vi efterrätt och såg på Heroes. Efterrätten bestod av frukt och bär som vi doppade i chokladfondy, och de va helt klart jordgubbarna som va godast att doppa. Mums!!! =D

 

Hade som sagt en helt underbart mysig kväll, och jag sov som på moln hela natten! Så skönt har jag inte sovit sen koffe va hos mig senast. Så nu längtar jag efter han igen då han har åkt hem igen, hoppas han blir frisk och att helgen kommer så fort som bara möjligt =P


Tea-time

Invigde en av mina vackra koppar som jag fått av vänner från Polen! Scones och Tea blev de…


KorsetterAv en slump kom jag in på en sida igår med helt fantastiska korsetter. Jag är mycket för bekväma plagg, men kan inte annat än att tycka att korsetter kan vara riktigt snyggt. Korsetter har alltid fascinerat mig och jämt då jag tänker på min dröm-bröllopsklänning tänker jag en vacker vit broderad korsett upptill. Sparade i alla fall ner lite bilder på dessa snyggingar för att inspireras en dag då jag funderar på att sy en själv =D
Snöröjning, en tyst aktivitet


(Bilden har inget med inlägget att göra)

Igår va en av de där kvällarna som jag hade svårt att somna. Runt 3 på natten hör jag ett buller, och eftersom jag ändå inte kan sova gick jag upp för att kolla ut. Ser dock inget, men hör fortfarande ett högt bullrande. Då jag är på väg att öppna fönstret för att höra bättre vart ljudet kommer ifrån ser jag ett blinkande orange ljus komma på en gata.  Varför skrapar man vägen mitt i natten då det är helt lugnt ute och knappt 5cm snö?? De va bara en som körde runt precis utanför mig och bullrade o höll på. Hade de snöat eller varit mycket snö hade jag förstått, men nu kändes de bara konstigt. Kan man inte skrapa runt 10 på kvällen eller 6 på morgonen typ om man nu vill göra de då de är lite trafik. Han som körde trodde nog  snöröjning va en tyst aktivitet, men de hördes mer än väl ända till min säng, så de va nog inte bara mig han störde.


FörbannadFörlåt för att jag är ledsen, förlåt för att jag gråter, förlåt för att jag skriver arga meddelanden, förlåt för att jag kastar saker omkring mig, förlåt för all den smärta jag ibland känner, förlåt för att bryr mig om dig, förlåt för att jag sätter andras lycka framför min egen, förlåt för att jag har ett brustet hjärta, förlåt för att jag ibland bara skriker rätt ut , förlåt för att jag stänger in mig, förlåt för att jag är så förbannad….eller vänta!!!!

 

De va ju för fan inte JAG som gjorde mig såhär, de va du som svek mig. De är inte jag som klöst ut mitt hjärta och förstört allt mitt förtroende för andra människor. De är inte jag som gjort mig själv ledsen, men de är jag som får betala för de.

 

Detta är mitt liv, och vet du ingenting om mig så ska du fan inte komma och tala om för mig hur jag är. Du har ingen rätt att påpeka att jag ofta är ledsen, för du har inte en jävla aning om va jag gått igenom, de har BARA jag! Så fråga innan du tar för givet hur jag mår eller vem jag är. Och kan du inget annat än att snacka skit så ber jag dig försvinna ur mitt liv, för jag har inte plats för sådana som du!

 
Någon trodde sig veta precis hur jag mår och hur jag är, utan att ens känna mig


Träffad...


Oj så sant, och oj så träffad jag känner mig! Precis så här funkar jag i nuläget....

 Jag förväntar mig de värsta av folk och jag tar för givet att folk ska svika mig eller skada mig. De låter hårt, men så har livet format mig. Finns dock vissa människor som river väggarna och står vid min sida. Och lyckligtvis har jag hittat en kille som ser rätt igenom mina väggar, som ser direkt då jag slingrar mig, är ledsen, deppig eller vad som.


Haha...


Leap YearFick låna den här filmen av mamma "Leap Year". De va en väldigt fin film, oroliga vyer och vacker miljö, en fin historia, lättsam och kul film. Det enda som jag störde mig enormt på va då de skulle åka bil och de hade den klassiska bilfilmen utanför rutan, i övrigt såg filmen professionell ut. Så de va riktigt dåligt, förstår inte varför de gjorde det så.

Mitt favorit citat från filmen blev dessa sanna ord:

"I had everything I ever wanted, but nothing i really needed"

Va vi vill ha är inte alltid de som är rätt för oss, men vi ser de kanske inte direkt...


RSS 2.0