Första groggen är nu blandad, kvällens gro...

100media_imag043 (MMS)

Första groggen är nu blandad, kvällens grogg är rosa pantern. Sitter just nu på resturang med gänget och väntar på maten. Sedan bär de av hem till Tobbe för hemmafest och efter de blir de troligen fyrverkerier och krogen. Gott nytt år allihop och hoppas ni får en fin kväll. SKÅL!!!


Min pappa har köpt en ball bil!!!



Idag hämtade pappa den nya bilen, en Peugeot-3008. Skit cool va den ju! Ser inte så mycket ut för världen då man ser den utanpå, men då jag satte mig i den undrade jag lite när vi skulle lyfta haha. Kändes som ett litet flygplan eller nått. Skitsnygg panel och allt, designen innuti är riktigt grym enligt mig. Dock kunde den varit snyggare utanpå. Men de är ju insidan som räknas ;) eller hur! Ser fram emot att få glida runt i denna på mina o mammas shoppingrundor hehe



Peugeot is the shit =D




Längtar...




Kollade runt lite på bilder i datorn o hittade bilder från i sommras, och åhhh va jag längtar tills de blir varmt igen. Jag vill gå i avklippta jeans o löst linne, älskar den stilen. Tänk när man kan gå ut mitt i natten i bara en lätt tröja utan att frysa, nu kan man ju inte gå ut alls =P hehe. Fick även h&m's vårkatalog idag och de drar ju igång vårkänslorna, så nu får de fasiken se till o bli vår. Har ställt in siktet på första bikinin som jag ska slå till på =D Jag är besatt av bikinis, älskar dom!!! Hittade även nya modeller av min favvo-pyjamas så de måste ja ju också ha. Så nu väntar jag som en galning på att h&m här i stan ska börja få in vårnyheter =D


Face your fear




Ju längre tiden går, ju mer inser jag att så fort de är nått man tycker är jobbigt så undviker man de. Frågan är om vi mår bra av att ta avstånd från de okända? Såhär i efterhand inser jag att jag skulle ha sett döden i ögonen då den va där, för den försvinner inte och förr eller senare måste man bearbeta de som man tycker är svårt.


Farmor har nu varit borta i 4 år. Jag trodde att jag gått vidare och accepterat de, men då jag pratade med en viss person om jobbiga händelser så va just farmors bortgång de enda som fick mina ögon att fyllas av tårar. Jag förvånade mig själv faktiskt, men inser nu att jag inte alls bearbetat de som jag trott, jag har bara undvikit de. Klart jag kommit en bra bit på vägen, men jag undviker fortfarande de som känns svårt. Minns att året hon gick bort så skulle jag bränna ut vinterns alla bilder på en dvd, jag delade upp bilderna på två skivor. En med begravning och farmor, och en annan helt utan allt de hemska. För jag visste att jag aldrig skulle kolla på de bilderna igen annars. Och jag tror jag har kollat på de där sista bilderna ca 3 ggr, så visst blev de som jag förutspådde. Nu tvingar jag dock mig själv att titta, ta in va jag ser och inse att de är såhär de är. Tror att jag kommer må bättre i hjärtat av de, man kan inte låtsas som om nått inte har hänt. De är fel mot dig själv, och mot personen du sörjer.


Den 23 December förlorade jag ytterligare en person som betytt mycket för mig under många år. Hon va som en extra mamma för mig under en längre tid och hon va en av de snällaste personer jag träffat. Hon ville aldrig någon illa, satte aldrig andra före sig själv, va på plats långt innan förutbestämd tid, hon va så söt med alla sina små uttryck o ord. Tror inte jag förstått att hon är borta än, men en dag kommer de nog slå mig. Kan inte förstå att livet kan vara såhär orättvist. Jag blir båda arg, förbannad o ledsen då jag tänker på allt. Va fan hade hon gjort för att mötas av de här ödet? Va fan kunde inte hon fått leva lycklig för? Varför va hon tvungen att lida för? Varför, för fan varför??


Jag är lättad över att du aldrig behöver lida igen, att du är på en bättre plats nu, för jag är helt säker på att du checkat in i himlens lyxsvit, för de är de minsta du förtjänar. Tack för allt du gav mig, tack för alla fina minnen, tack för de godaste plättarna med den fantastiska sylten, tack för den sköna baloo-dansen, tack för allt småprat på bussen, tack för ALLT!



Kram


Sjuk...



Sitter med min värmefilt, mitt underställ i H/H, raggsockor och försöker göra mitt bästa för att krya på mig. Hostar o bösar, allt känns så jobbigt. Vill ha raggmunkar med fläsk....men har inge hemma o orkar ändå inte göra nått. Bläää va jag hatar o vara sjuk... Jag vill mysa med koffe o se en film, äta chips o må bra....


Julafton!



Hade en fin jul hemma på Sköttorp som vanligt. Vi åt julmat, ris ala malta, julgröt, julfika, öppnade julklappar o försökte lära oss ett nytt spel. Jag gav dock upp innan vi började för ja va så otroligt trött efter allt jobb o stress. I år va ju även lilla Malva med oss och firade för första gången =D Hon har precis lärt sig gå så hon gick över allt, hon är så himla söt.

På kvällen kom även Koffe och vi checkade in på hotell Sköttorp Mansion ;P Dock blev jag sjuk från ingenstans över natten och hade ont i halsen dagen efter =( så typiskt då man äntligen får vara ledig. Imorgon måndag är de dags o jobba igen, jobbigt då ja inte mår så bra.

Fick massa fina klappar, bla en värmefilt som är väldigt skön, ett döskallehalsband, en lite minidammsugare,biobiljetter, skor m.m. Jätteglad är jag för allt i alla fall =D Själv gav jag bort en hel del tavlor. Koffes föräldrar fick en målning på deras gård, Koffe fick en örntavla och Daniel,Linda o Malva fick ett porträtt av malva! Aldrig har jag målat såhär mycket under så kort tid tror jag.


Seeeg!!!

Är ledsen att ja inte skrivit här på länge, men ja har haft så sjukt mycket att stå i, de har hänt så mycket hit o dit. Innan jul va de jobb och massa grejer som skulle fixas, och på julnatten blev jag sjuk. Så idag sitter jag under min nya värmefilt och bara känner att allt är jätte jobbigt. Ont i halsen, snuvar o hostar. Och de ska ja försöka jobba med imorgon =( Är i alla fall glad för att ja fick va frisk på julafton.

Men nu vet ni att jag inte har glömt bloggenm, har tänkt på den typ varje dag men tiden har inte räckt till. Idag känner ja ingen större ork för o blogga heller, ja vill bara bli frisk NU!!! Hoppas på o få bli frisk innan nyår...

Skriver igen när jag orkar, god jul på er!!!

Har idag fyndat de här grymma skorna på e...

100media_imag040 (MMS)

Har idag fyndat de här grymma skorna på en outlet för 50kr paret, loves IT!!!


Måste visa mina skinnisar

Före                                                                           Efter

Har varit på jackt efter ett par snygga skinnbyxor hur länge som helst, men antingen är dom inte tajta nog, eller så är de sjukt obekväma, ja de är alltid nått fel. Ville heller inte ha några tunna leggings som inte såg ut som skinn. Men så hittade jag dessa som är lite tjockare i materialet och satt faktist riktigt bra. Dom va lugnt bästa jag hittat, så dom fick de bli =D Dock ville ju ja egentligen ha lite detaljer på, men de fixade jag ju bra själv ;) Är grymt nöjd med dom faktist, tycker att fickorna o de jag sydde på blev skitbra. De syns inte på någon bild, men har även satt på fickor i bak.



Fynd till älsklingen!

Före


Hittade den här ljusstaken på secondhand för ett tag seda för 30kr, vilket fynd! Koffe har ju få julsaker så ja köpte den till han och hans nyrenoverade tv-rum. Men eftersom att den va brun passa den ju inte så bra så jag har ikväll målat om den till svart. Så nu är den som nu =) hoppas att han blir glad!


Efter

Får se hur det går nu..

Nu tänkte jag att jag skulle försöka börja blogga igen, får väll se hur de går med de. Bloggen ser i alla fall ut på ett nytt sätt och alla gamla inlägg är borta. Tycker att de är bra att få en nystart varje år med ny design och ta bort allt gammalt. Något nytt är också att jag kan blogga med moblien. Tidigare har jag skämt bort er med tjusiga inlägg och fixade bilder, men nu kommer de troligen bli lite sämre med de. Mobilens kamera är ju inte samma som en systemkamera och då bilderna skickas görs de även mindre och ja kan inte styra uppläggen på samma sätt som framför datorn. Men istället får ni ju nyheter direkt från plats istället =D


Nu har jag satt upp min gran :D och precis...

100media_imag037 (MMS)

Nu har jag satt upp min gran :D och precis som förra året hänger ett gäng fantastiska rockstjärnor i den, bla Koffe längst upp i toppen ;) hihi


RSS 2.0