Life happens while you're busy making other plansIbland måste vi stanna upp och känna efter, se oss omkring och fråga oss själva va vi söker och va vi har. Kanske har vi mycket mer än de vi får för oss att vi har. Springer runt i tankarna och stressar över att få ihop massa saker då jag plötsligt inser att ja har de mitt framför ögonen. Men jag är antagligen så uppe i att hitta en sak så jag inte ser va jag har framför mig. Men då man väl stannar upp och inser blir man väldigt lycklig ♥


Kommentarer
Postat av: mamman

:DDet där var väldigt fint skrivet. En variant av "Gräset ser alltid grönare ut på andra sidan staketet" typ. Men du verkar ha insett att det är lika grönt och frodigt på din sida :D. Inte alla som är så smarta ...Hoppas det fortsätter frodas och att du nöjer det med det ;-)

2011-09-19 @ 23:29:30
Postat av: Martina

Är de nått jag lärt mig så är de att gräset inte är grönare på andra sidan. Men då vi får för oss att de är de, så är de oftast för att vi är så fokuserade på de där gräset vi inte når...vi glömmer helt att vända oss och kolla hur mycket finare gräset är där vi redan står =)

2011-09-19 @ 23:46:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0