De va kanske inte så svårt att se att mitt...

100media_imag124 (MMS)

De va kanske inte så svårt att se att mitt hus va ett dockhus, hehe. Men detta är i alla fall mitt lilla hus. Tanken är att Jag ska bygga egna möbler till de, lägga in golv och tapetsera. Hade även tänkt att de skulle få en släng av min egen stil och inte vara sådär super gulligt som alla dockhus annars ska va. Tänker inte göra nått klassiskt. Kanske blir de bara en hobby, men kanske får Jag även ge de till en framtida dotter? ;)


Igår låg jag och stekte största delen av d...

100media_imag125 (MMS)

Igår låg jag och stekte största delen av dagen, sedan på kvällen grillade jag o Koffe. Gjorde egna hamburgare och satt ute o åt, jätte mysigt. Gjorde en efterrätt på grillen också, ett foliepaket med äpplebitar,kanel och sirap, och till de vaniljglass. Sedan strosade vi omkring på gården och gjorde en liten upptäcktsfärd. Då mörkret börja infinna sig gick vi in och satte oss vid tv'n en stund innan de Va dags att sova. Jag drack en kopp te o Koffe tog en liten nudelsoppa medan vi såg på lite Die Hard. Kvällen va så otroligt mysig och Jag fick verkligen mersmak av de. De enda tråkiga va att Jag vaknade halv 5 klarvaken, men då gick jag upp och fick syn på ett jätte gulligt par harar som satt o åt på gräsmattan. Somnade sedan aldrig om utan åt en fin frukost med Koffe innan de Va dags för han att fara till jobbet. Blev inte många timmars sömn, så ska försöka ta igen någon timme nu!


Jag har fått ett hus, ska bli så kul att i...

100media_imag125 (MMS)

Jag har fått ett hus, ska bli så kul att inreda och renovera! =D


Detta är stort för mig


Jag tillhör de som ännu aldrig handlat över nätet. De enda typer av betalningar jag gjort är då jag köpt kontantkort och betalt räkningar. Men idag är dagen kommen då även jag har beställt något över nätet. Har ett par väldigt kära Jeggings i min garderob som sitter fett bra (precis så som jag brukar uttrycka mig...ehh) och nu hitta jag dom på nätet fast i en annan färg och dessutom till en bra pris utan fraktkostnad. Jag är bekant med sidan genom andra så jag hoppas de ska gå bra =P

Jag har i alla fall bestället ett par jeggings och....ett par skor =P dom va så sjukt snygga så jag va tvungen. Jag är jätte spänd på att få se hur varorna är, jag håller alla mina tummar att de är skitsnygga!!!! Ska bli kul att få ett paket =D


Fy va snuskig kväll jag haft!!!

KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS FÖR ÄCKLIGA BILDER!!!!


Önska jag kunde säga att de va på de trevliga sättet jag haft en snuskig kväll ;D haha, men tyvärr är de något helt annat som ni ser...


Jag vill dela med mig av de äckligaste jag sett så att ni själva kan ta en titt under era badkar. Visst misstänkte jag att de skulle vara snuskigt, men inte såhär jävla snuskigt. Jag tror detta är de äckligaste jag gjort, att göra rent under badkaret. Hår och brun gegga överallt. Jag trodde aldrig att jag skulle palla att göra de, men jag tog till och med mod till mig och lyfte på brunnslocket och rensa där i också. Så nu är jag väldigt stolt över mig själv, trodde aldrig jag skulle överleva. Ni tycker kanske jag är kanske äcklig själv som har haft de sådär, men man tänker ju inte på att de blir skit UNDER badkaret. Jag skrubbar mitt badkar och gör rent golv, toa och handfat regelbundet, men under badkaret är ju inte alls lika lätt att komma intill. Jag låg på mage och skrubba längst in för att nå, hur fasiken är de tänkt att man ska göra rent under egentligen??? Jag som ändå är så pass liten hade ju problem. Dessutom är mitt badrum minimalt så man kan ju knappt röra sig som de är där inne.


Jag vill i alla fall lägga ut en liten varning till er, städa under badkaret regelbundet för annars blir de sjukt äckligt!!!!

 

Eftersom att jag la ut de här extremt äckliga, vidriga bilderna på hur de såg ut då vaktmästaren hjälpt mig kroka av kanten så måste jag ju visa hur fint de blev då jag efter en timmes skrubbande va klar =D Känns väldigt skönt att veta att de nu är rent o fräscht, och ännu bättre känns de då jag klarade de själv ;)


Svett svett



Ikväll är de dags igen, vi ska pysa iväg o träna utomhus idag. Va på skivstång och höll på att dö igår, men idag blir de ett lugnare pass. Dock är de ju sjukt varmt ute så kan bli jobbigt, blir ju lätt svettigt och mycket huvudvärk då. Men de är kul att vara igång, man både känner sig och mår bättre! Så efter jobbet blir de att spurta hem för att hinna iväg igen till halv 7, stänger ju klockan 6. Hoppas på att jag hinner i tid =)



Förresten så kan jag meddela att den där rean som jag skrev att jag ogillade självklart skulle bevisa mig fel. Kom tillbaka med 4 plagg för 199kr, så idag har jag fyndat. Ska bla göra en tröja inför Metallica som är på söndag. Så nu nu blir de till att designa tryck och stryka på igen =D


Gårdsägare



Tror ni de är Koffe som står där vid altanen???

Nej de är ju inte de, de är nog min farfar eller farfars far tror jag. Jag och Koffe ska i alla fall vara gårdsägare i några dagar. Hela stora gården för oss själva, ska bli kul. Mamma o pappa ska åka bort några dagar så då tar vi över för att hålla ställningarna, se till att kyl o frys fortsätts tömmas, att Daisy får mat, ta in posten och sånt. Men de ska bli skönt att komma ut på landet i några dagar och bara vara där helt fritt, kanske är de ett försmak på framtiden ;) vem vet.

Får väll se va vi hittar på för hyss då vi har tillgång till alla maskiner...hehe

Nej, de blir nog lugnt. Ska försöka få ett par härliga lantdagar. Kanske blir lite fiske, grillning, promenader i skogen, titta på solnedgången och sånt =)


Idag

Blir en gammal bild här idag, hade inget nytt…

 

Har sovit dåligt i natt, somnade sent och vaknade tidigt. Har försökt få tag på arbetsförmedlingen och alfa-kassan hela morgonen utan resultat, köerna är enorma och jag tröttnar snabbt =P så får nog bli ett besök på arbetsförmedlingen imorgon istället. Fick några konstiga papper på posten som jag förstår noll av så måste få en förklaring på vad är. Försökte även tanka min telefon, men av någon anledning går de inte alls…sidan verkar inte funka som de ska. Inte min dag idag?

 

Min morgon kanske inte började så bra, men då jag kolla mitt internetkonto blev jag glad =D Lön och ersättning o grejer som kommit in. Så nu känner jag mig fri ett tag. Ska ta en liten runda på stan sedan bara för att jag KAN ;D Dock brukar jag hitta massa saker då jag inte borde, och när jag väl kan köpa nått onödigt så hittar jag inget. Har inte varit runt på stan på väldigt länge, så de ska bli kul bara att gå i affärer. Lika bra att undvika affärer då man ändå inte ska köpa nått. Men idag är de dags =D misstänker dock att de kanske är en del rea just nu. Och rea är inte min grej, jag vill ha ”nytt” som jag inte sett tidigare. Va jag låter kräsen nu, klart vissa reavaror går hem hos mig med, men nu då jag ska glida runt o njuta så vill ja ju lägga ögonen på något jag inte sett förr. Hoppas ni fattar va jag menar!

 

Oj va jag babblar på…återkommer då jag har nått nytt att berätta =)


Burbygge och tillökning

Nu har vi gjort klart den nya buren så idag har jag målat och monterat nät i den. Tycker den blev jättefin, kommer vara öppen o lätt att städa. Jag kan även avslöja att jag troligen kommer skaffa lite tillökning i form av en liten kaninunge.

Jag har länge velat ha en kanin efter att ha läst en hel del om inomhuskaniner i både böcker o på nätet. Innan jag köpte marsvinen funderade jag på att köpa kanin istället. Har tidigare uppfattat dom som supertråkiga djur, men efter lite läsning har jag nu helt ändrat uppfattning. Och eftersom marsvin och kanin går bra ihop och äter i stort sett samma saker så tänkte jag ta tag i saken. Min längtan efter en liten bebis lär ju få vänta ett antal år till, så jag behöver ha någonstans att göra av mina mamma-instinkter. Mina djur får vara mina bebisar tills vidare, och då jag sa de till Koffe såg han nöjd ut och tyckte absolut jag skulle slå till på en kanin =P haha. Så vi får se hur den planen går och när de blir. Först ska lägenheten säkras, sladdar o eluttag ska ordnas så de inte kan vara farliga. Bur i lagom storlek har jag ju i alla fall klart =D


En fin bild...



En fin bild som koffe tog på mig på midsommar när jag skutta ut i åkern för att plocka lite blommor!


Vill göra om midsommar

Har ju redan lagt upp ett litet inlägg om min fantastiska midsommar, men här kommer även lite bilder. Tårtan jag gjorde och min midsommarstång, några festbilder blandat med familjebilder =)


Trevligt igår

Är kvar i Skara och har därför inte lagt in några kort från igår. Fick några fina bilder, blev inte så mycket partybilder tyvärr så de flesta är bilder från förmiddagen hos mamma o pappa. Hade i alla fall en super trevlig kväll igår o jag är väldigt nöjd =D Maten va jätte god, fick äta mycket jordgubbar, glass, tårta, dricka en hel del groggar, ett dopp i poolen blev de också ;) Tror de mesta fanns med som jag önskat mig, för utom en stor sol o värme då...men man kan ju inte få allt hehe

OBS!!!!
Jag vill även påpeka att jag har hört att folk har haft svårt att se den nya Headern, sidan ska nu vara grön o inte blå. Om detta inte ändrats så går ni in på sidan som vanligt och väl inne på sidan trycker ni på "ladda om sida" då uppdateras de troligen. Vet inte varför de blivit så, har inte blivit så tidigare.

Ne, nu ska vi ordna lite mat till bakismagen, hörs en annan dag =D

Glad midsommar!

100media_imag123 (MMS)

Glad midsommar!


Rast just nu

Sitter nu o tar en lite kort rast på jobbet. Är äntligen klar med alla försäkringar som skulle läggas in i datorn, man skriver in namn och diverse uppgifter på kunder som köpt klockor. De känns då man suttit framför datorn några timmar och stirrat i de där papperen, dessutom har jag huvudvärk. Ska jobba till klockan 18 idag, sedan hem o äta lite. Ska sedan försöka städa upp de sista hemma o dra över hemmet med damsugaren så de är fint imorgon =D Så ska jag se om jag kan göra ett litet hårsmycke åt min vän Jenny, nått liknande de jag gjorde till mig själv igår med midsommarblommor.

 

Imorgon börjar ”firandet” direkt på morgonen. Kommer göra i ordning mig och sedan åker jag o koffe ut till mina föräldrar och äter midsommarmat, tårta o jordgubbar! Sedan vid 16-17 kommer vi dra vidare till kvällens fest i Marum, Skara. Tyvärr blir vi inte så många, men de är ett skönt litet gäng så vi ska nog kunna ha en trevlig kväll ändå.

 

Jag är skit peppad inför imorgon, jag känner mig som ett barn innan julafton. Jag vet inte varför jag ser fram emot de så, men de kanske är för att de va länge sedan vi sågs allihop. Sedan så är jag på en väldigt bra plats i livet just nu. Äter nyttigt, tränar och känner mig hälsosam. Sedan är de ju sommar och de gör en ju alltid glad med de fina vädret, solen och äventyren. Har hela sommaren klar vad gäller jobb, praktik o semester. Allt har gått ihop så bra i slutändan och de gör att jag kan slappna av o njuta =) För en gång skull går de liksom som man vill typ =P hehe

 

Så nu håller jag tummarna för att de blir mycket jordgubbar, fantastiskt väder, mycket glada miner, lycka i mängder, massa kärlek och att de inte blir några otrevliga fylleskandaler senare på natten ;D

 

Trevlig midsommar allihop!


Va gillar ni äpplet jag har med mig till j...

100media_imag122 (MMS)

Va gillar ni äpplet jag har med mig till jobbet idag?


Titta va jag såg på väg till jobbet =D sto...

100media_imag122 (MMS)

Titta va jag såg på väg till jobbet =D stod bara en meter ifrån, men tyvärr hade jag ju bara mobilkameran. Men Jag stannade för att titta o njuta lite av de små liven ändå. Så himla söta!


Men va f-n är de för fel på mitt badrum, d...

100media_imag121 (MMS)

Men va f-n är de för fel på mitt badrum, det är nu ändra gången jag upptäcker en äcklig mask. Förra gången simma den i toan, och denna gången ålar den på väggen. Skit snuskigt tycker ja...


Nu är jag hemma igen, stången kan nog bli ...

100media_imag121 (MMS)

Nu är jag hemma igen, stången kan nog bli fin då den är klar. Dock får ni vänta med att se den. Har varit och tränat och nu ska jag sjunka ner i soffan och göra lite pyssel inför midsommar, ska försöka göra nått sött att pryda mitt hår med =D


Nu är jag hemma hos mamma o pappa och ska ...

100media_imag120 (MMS)

Nu är jag hemma hos mamma o pappa och ska bygga en liten midsommarstång är de tänkt. Tyvärr är de ju inte bästa vädret idag men imorgon är de jobb som gäller så de måste göras idag. Får se om de blir något som är värt att fota till bloggen, annars får ni se den på midsommar. Tanken är att jag ska göra stommen idag och klä den grön. Sedan på midsommar ska jag pryda den med blommor =)


Senaste projektet



Senaste projektet som vi dragit igång är att bygga en ny bur åt mina kära små grisar. Ni ser ungefär hur de ska bli på grinden, men tanken är väll inte att koffe ska va i den ;P Men den kommer bli helt utan tak och med en stor dörr på sidan. Ska bli kul att se hur den blir, men med 3 stycken perfektionister kan de väll inte bli annat än bra? eller ;)


Nystart!


Nu har jag gjort en ny header, va tycker ni??

Har bytt header några gånger nu, de blir en skön nystart ibland då man känner att man behöver de. Dessutom har jag ju blivit blond igen och då kan jag ju inte ha en bild där jag är svarthårig ;P Tycker den blev riktigt snygg den här nya, lite roligare att kika in här då de inte alltid ser likadant ut =D


Finaste ni!!!


Kollade just min statestik över besökare och insåg att jag har en del trogna läsare som går in på min blogg varje dag trots att jag inte bloggat på 2 månader. De gör mig rörd och väldigt glad, de gör de lite lättare att börja blogga igen =)

Jag har tyvärr växt upp med falska vänner som spritt skit både hit o dit, så de värmer verkligen att inse att jag hittat några riktiga guldkorn senaste åren. De finns personer som ständigt håller ett vakande öga på mig, och när jag förväntar de som minst påminner de mig om att de finns där. Riktiga vänner dömmer en inte, riktiga vänner måste man inte alltid vara glad inför, riktiga vänner snackar inte skit o går bakom ryggen på en, riktiga vänner håller ihop och bryr sig om varandra. Älska mig som mest när jag förtjänar de som minst - de som finns kvar i ens liv efter en jobbig period, de är de riktiga vännerna som är värda att ha. De andra va inte värda att kallas vänner!

Tack alla som finns där för mig

Tack alla som värmer mitt hjärta

Tack alla underbara

Tack till er som finns där när jag som minst förtjänar de ♥

Tack till alla som läser min blogg


När bloggen tystnar



Hejsan kära vänner o fiender!

De va ett tag sedan jag berättade för er om mitt liv, anledningen? Jo jag hörde att någon dömt mig utifrån min facebook-profil, och genom min facebook kunde man tidigare klicka sig vidare till min blogg. Jag blev så himla arg o ledsen att jag tappade all lust till att lämna ut mig på nätet. Jag har inga problem med att folk kanske inte gillar mig eller retar sig på vad jag skriver, för detta är ju min sida och på min facebook är upp till mig vad jag vill publicera. Men de gör mig ändå lite ledsen att folk drar slutsatser pga vad dom ser på nätet. Jag kände även att de jag skriver inte är till för folk som inte uppskattar de, jag skriver inte bloggen för att folk ska snacka skit om mig o anmärka på vad jag gör. Jag skriver min blogg för att jag gillar att skriva och har mycket funderingar som är skönt att få ur sig och berätta. Då min blogg tystnar är de för att de är något som är för privat att lämna ut. Livet går upp o ner och jag genomgår många förändringar som jag inte tänker prata om i bloggen och då blir de tyst här ett tag. Vad som händer nu vet jag inte, ska göra ett försök till att få igång bloggen igen men jag har så mycket annat för mig så vet inte om jag har plats =P

Tidigare va de ju vinter och jag satt ofta inne och vissa dagar reste jag mig inte ur soffan alls, nu har jag nästan alltid något på gång och datorn är inte på alls så mycket som den brukade. Jag trivs så mycket bättre då jag är på språng, planer och sysselsättningar gör mig glad.

 

Vet inte riktigt vad jag ska berätta! Senaste tiden har jag blivit ett litet hälsofreak, tränar o äter rätt. Inte alls likt mig så jag är förvånad över att de håller i sig =D Idag är tanken att jag ska gömma undan kablar här hemma o lägga dom i kabellister så inga djur kan komma åt dom, och dessutom är de ju lite snyggare att gömma undan dom. Tänkte även städa upp lite här, håller på att gör en rejäl genomgång av lägenheten och städar ur o ändrar om lite. Vissa saker har blitt stående sedan jag flytta in för typ 2 år sedan så de behöver ordnas. Så nu får jag nog ta tag i allt här så jag kommer igång medan de är ljust =P hehe

 

Vi hörs senare ;D


RSS 2.0