Jordgubbar!!!



Köpte jordgubbar idag då jag va och handla, sedan gick jag hem och doppa dom i smält choklad. Så ikväll har jag och Koffe njutit av god mat och till efterätt åt vi jordgubbar och drack vitt vin =D Jättemysig kväll ;) Vill även tillägga att jordgubbarna va storleken större, de är därför jag tog ett kort då jag håller upp en så ni ska se vilka bamsingar de va =D Smaskens!


Recept SkaldjursRisotto - 1 portion

Detta behöver du:

1 portion ris (ej kladdigt)

ca 10 räkor

4 sparris

4 körsbärstomater

lite fetaost i olja (gör inget om de är kryddor i oljan)

en tub mango raja

citronolja, salt, örtsalt, peppar, lite dill

 

Gör såhär:


Börja med att koka riset enligt förpackningen

 

Då de är ca 15 minuter kvar på riset slår du på stekpannan med lite citronolja i. Då stekpannan är varm lägger man i tomaterna. Tomaterna ska bli mjuka så de kan vara olika hur länge de behöver stekas. Sparrisen ska också stekas så den kan man tillsätta då de är ca 10 min kvar. Allt ska få en fin färg, jag kryddar även med salt och peppar i stekpannan. Då de är knappt 5 minuter kvar lägger jag i räkorna, de får inte ligga i för länge för då kan de bli sega. Räkorna är kryddade med örtsalt och dill innan de steks.

 

Då riset är klart lägger jag de i en bunke och häller även i sparris, räkor och tomater från stekpannan. Rör om så de blandas och ta i en klick mango raja. Jag tog inte alls mycket, prova dig fram.

 

Därefter la jag upp de på tallriken och toppade med fetaost och droppade lite av oljan över, och tillsist lite lite soja ovanpå de.

 

Klart!

 



Då jag känt på smaken och vet hur de blev så tycker jag även att man kan variera och även blanda i champinjoner, lök och kräftstjärtar om man vill. De funkar säkert också att ta kyckling istället för räkor, för mango raja innehåller curry och de passar ju ihop med kyckling =)

 

 


SkaldjursRisotto

Fick för mig att göra något nytt idag och improviserade ihop en middag. Kokade ris, stekte körsbärstomater, sparris och räkor med citronolja, dill, salt och peppar. Sedan blandade jag allt sammans och tillsatte mango raja, olja och fetaost. Och till min stora förvåning blev de skitgott =D överraskade mig själv, så fick till och med skriva in de i receptboken för att säkert minnas. Detta måste göras fler gånger =) Nästa gång kanske jag även tillsätter lök och svamp.


Tingsrätten



 

Som jag skrev i måndags så va jag i Tingsrätten Skövde igår för att vittna. Känner att jag kanske borde ge en lätt förklaring på de så ni inte undrar va jag nu hittat på för hyss =P

 

För ett antal månader sedan bad en berusad man mig och mamma om skjuts hem, men vi sa nej. Därefter blev han våldsam och betedde sig hotfullt. Vi ringde polisen eftersom att han betett sig så pass onyktert och hotfullt. Han skulle dessutom försöka cykla hem via bilvägen vilket inte verkade så passande. Polisen kom och satte han i fyllecell och tyckte vi skulle göra en anmälan. Dock ville vi inte att de skulle gå till rättegång eftersom att vi mest gjorde de för hans skull, och med tanke på att han kunde bete sig hotfullt mot någon mer och va en fara i trafiken.

 

Dock höll inte åklagaren med och ville ge han ett straff, så vi fick fast än vi inte ville åka till tingsrätten och vittna om händelsen. Jag har absolut inget emot att vittna, för tycker att gör man fel så bör man tillrättavisas. Han får supa hur hårt han vill och gärna fråga om skjuts, men då ska han godta ett nej och visa respekt därefter. Vi viste ju inget om mannen i fråga, om han va alkis eller bara hade en dålig dag. De visade sig dock då han klev in genom dörren. Hans kläder sa att han kanske inte har de så lätt och att de inte va första gången han va berusad på dagen.

 

Efter en lång väntan va de dags för oss att vitna, och de va en ny upplevelse. Känns bra att ha den erfarenheten med sig nu =) Om de händer nått mer allvarligt någon gång så vet jag ju hur de funkar. Då vi hade fått berätta lite och de led mot sitt slut läste åklagaren (tror jag de heter..eller domare kanske? hehe) upp att han va ogift och hade höga skulder. De va den tyngsta delen av själva rättegången. De fick mig att känna mig så taskig, jag vill inte sparka på någon som ligger och som hamnat fel. Vill att alla ska kunna få en ny chans. För alla kan hamna fel och gör man de kan de va väldigt svårt att ta sig upp igen om problemen fortsätter komma.

 

Men jag gjorde inte detta för att skada honom mer och jag hoppas han såg de på mig att jag inte ville han något illa. Och jag hoppas att han får ett straff i form av något arbete som kan få honom att känna sig uppskattad och kanske börja om.


Fotografen/hollywoodstjärnan



Såhär hipp va jag i fredags morse då jag tog taxin hem till Sköttorp för att fota ;D hihi! Såg ut som en riktig hollywood-star med take away-mugg o allt ;) mysdress, solisar o keps. Va ju helt nyvaken och ofixad så de va därför de fick blir så. Tyckte de såg så kul ut att ja va tvungen o fota =P nördiga jag


BAJS

Just nu är jag på sämst humör, fick en jävligt dålig överraskning då jag kom hem. Så nu är jag arg, grinig och ledsen. Jag som va på så bra humör och har varit så länge =( varför kan de aldrig få vara bra? Varför är de alltid någon skit som dyker upp som gör att man får känna på fritt fall rakt ner i sten =( Bajs säger jag bara….baaaaajjjjsss!!!!!


Sol och värme



Här ser ni en bild på fredagsmaten =D Fetaostfylld lax, färskpotatis,sallad,sås och vitlöksbröd. Va så sjukt gott. Sitter och äter på jobbet nu och önska min mat hade varit som denna =P inte lika fin mat idag. Solen skiner och de är riktigt varmt ute, så otroligt skönt. Ska gå ut o sätta mig en solen innan jag slår upp dörrarna igen. Så skönt att värmen äntligen är här, man blir så glad =D


Måndag


Bild från google


 
Den här veckan börjar i full fart! Idag står jobb på schemat, och imorgon ska jag till Skövde och erfara hur de går till under rättegång.

Resten av veckan sedan är inte helt fastställd, men på lördag är de spelning i Skövde vet jag. Och någon dag vill jag jobba på min nya bild o redigera den, en dag vill jag även måla lite. Sedan har jag också börjat fundera på att köra en nyttig period, vill börja småträna lite och äta lite bättre. De kommer i perioder för mig och de gå upp o ner. Jag har inte haft ork eller tid att träna, men jag har tänkt väldigt länge att jag ska börja hemma lite smått för o komma igång. Nu då de har blivit varmt o vår känns de mer motiverat att gå ut och promenera/jogga, så Koffe och jag ska försöka göra de någon gång i veckan =)

 

Helgen har för övrigt varit väldigt bra, har gjort mycket kul =D Varit i Skövde, ätit god mat, träffat trevligt folk, myst och sett film. Fylleslaget va också roligt tills jag mådde lite väl illa, och början på dagen efter kunde väll varit roligare också, men de är smällar man får ta och jag är glad ändå. Något som dock oroar mig är att jag har börjat hosta lite igen =( och befarar nu att de kommer dra igång igen och att jag kommer bli tvungen att besöka läkaren igen. Fattar inte va de kommer ifrån? De vet ju inte läkarna heller, jättejobbigt att inte veta varför jag får de =/ Men hoppas de går över av sig själv, vi får vänta o se!

 

Nu ska jag fortsätta jobba och får något gjort här, trevlig dag!

 

 


Bakis =P


Igår blev de mer än en drink för mycket och jag deckade med ett fruktansvärt illamående. Så idag är man seg, men förvånandsvärt pigg. Men de beror väll på att jag fick ut de dumma igår innan jag somna =P

Vi är fortfarande kvar i skara men ska senare åka hem till mig för film o pizza =D Börjar känna mig normal igen nu så tänkte försöka börja redigera min nya bild =)


Hejsan bloggläsare. Nu under helgen blir d...

100media_imag081 (MMS)

Hejsan bloggläsare. Nu under helgen blir de inte så mycket bloggande. Är hos Koffe i skara, fast just nu är Vi i Skövde en snabbis och är på supertråkiga biltema hehe. Men snart ska jag få äta på max :-) ikväll kanske de blir lite party, inget bestämt ännu. Måste även berätta att jag kriga halva dagen igår, de Va jobbigt ;P hehe, men andra ord jag fotade, och bilden har temat krig. Inte alls likt mig, hatar ju allt sånt. Men bilden kan nog bli riktigt grym, ni får se då den blir klar. Trevlig helg på er, nu ska jag gå och se om Jag kan hitta någon Koffe mellan alla hyllor :-D


Tips

Jag måste få tipsa alla som älskar att vara bruna om den här fantastiska produkten. Vill du ha ett brunt ansikte, hals o axlar är denna perfekt!

De är en brun utan sol speciellt framtagen för ansiktet. Jag skaffade den för att jag har känslig hud i ansiktet och inte vill smeta in mitt ansikte med massa konstiga krämer som framkallar blemmor. Jag har haft den i flera år och de är massa kvar av den. Jag tar lite på en bomullspads och drar den sedan över ansiktet. Man behöver inte alls mycket och jag har aldrig misslyckats och blivit som en morot, och heller aldrig fått några oönskade sträck. Så jag vill verkligen hissa denna produkt, den va säkert inte gratis, men den håller sjukt länge och är extremt bra så den är absolut värd att spendera lite extra på om man vill bli fint brun =D


Dyr men god!



De kommer väll inte som en nyhet för många av er att Ben & Jerrys är en mycket populär glass. Jag tycker de kan va svårt då man står där i affären att välja eftersom att alla ser ju goda ut. Och dom är ju absolut inte gratis så de är ju inte jättekul att få med sig en som smakar som en vanlig ica-glass hem typ =P Jag har sedan tidigare två favoriter, Strawberry cheesecake och Half baked tror jag att dom heter. Men denna är en nyfunnen smak Nordic water peace, himla god tycker jag de va. Det är till största del chokladglass med chokladbitar, sedan är de kakbitar i också. Smaskens =D




Vardagslyx!



Gårkvällen avslutades med någon form av snittar som jag gjorde själv av lax, gräslök-vitlökskräm och kräftstjärtar. Och till de ett glas vitt. De va riktigt smarrigt kan jag meddela =D Fisk/skaldjur är riktigt gott med vitt vin. Jag avnjöt kalaset med att se en snutt på Burleque ;D mysig film de där!


Fredagslaxen

Idag på Ica va de nått som plötsligt sög tag i mig o mamma och vi drogs likt magneter till fiskdisken och de här fantastiska laxfiléerna ;D Såg så sjukt goda ut att vi båda fick köpa med hem. Så de får bli min o Koffes fredagsmiddag imorgon. Så himla gott med lax, och de blir inte sämre av de där rörorna de stoppar i o pyntar med. De är både vackra o smakar underbart =D Man kan dessutom göra dom själv för en billigare peng om man så vill!


Hylla till hallen



Har letat en hylla att ha i min hall ett tag, och idag fyndade jag o mamma en på secondhand. Väldigt fin och modern hylla som faktiskt blev perfekt. Den smalnar av upptill så den känns inte så stor. Så nu får jag plats med mina kära skor och ska se om jag kan fixa några lådor så jag kanske kan ha lite konstprylar i hyllan också =D


Glasögonorm



Idag har jag varit hos optikern igen och tagit beslut om vilka bågar jag ville ha. Har ju inte berättat hur synundersökningen gick, men jag såg väldigt bra. Hade lite lite synfel, så jag kunde skaffa antingen ett par för nära håll då jag typ sitter vid datorn och stirrar mycket på den, eller så tyckte han att jag skulle skaffa ett par som jag kunde ha lite oftare som när jag ser på tv och ska läsa saker på håll.

 

Shit va smart jag kommer bli nu då jag får bågar ;D det blev 2 stycken och de billigaste paret på köpet. Lyckades pruta ner ena paret för att de va utgående modell och hade världens minsta lilla repa på insidan =P Man tycker ju de är kanon att man får 2 par för priset av en, men de gör de ju bara svårare o välja hehe. Hon som hjälpte mig gick ju till och med bak på lagret för o se om hon kunde hitta nått som va mer min stil. Och de va just då hon kom ut med ett av paren jag valde. Och då jag väl bestämt mig ville hon inte riktigt ge mig dom pga. den lilla repan. Men nu då hon visat dom så skulle jag ju prompt ha dom. Hade ju provat hela affären utan resultat, så då kan hon ju inte säga att jag inte fick dom ju. Så jag fick dom tillslut =D

 

Kommer få ett par svartvita och ett par med lite mer färg. Hur de ser ut får ni se då jag får dom, glasögonen på bilden är ett par som jag inte valde…


I'm a pirate


Gammal bild

Jag har sagt de förr o säger de igen, åh va jag älskar att fota, bli fotad och redigera. Jag funderar skarpt på att åka ut på landet och ta en massa foton för att sedan redigera hemma hos Koffe. Nu då han köpt ny fin skärm o allt =D Har en sjukt cool idé som jag svarvat på i flera år men som aldrig blivit av, sedan har jag några mer enkla idéer också som inte kräver lika mycket redigering. Hoppas jag kan få tummen ur o kanske åka ut imorgon. De beror väll lite på vad mamma har för sig o om Koffe har lust o svänga förbi o hämta mig efter jobbet =P


A home worth millions



Home sweet home! Är så extremt lycklig över att jag fått växa upp just här, antagligen mer lycklig nu för de än va jag va just då. För just då insåg jag nog inte att alla inte hade de så bra som jag. Att alla inte hade en stor trädgård och ett stort hus att hitta på hyss i ;D Men så är de väll då man är liten.

Nu är mitt barndomshem ovärderligt och jag hoppas att jag en dag får ge mina barn samma frihet till uppväxt. Finns så mycket minnen där. Och kollar man riktigt noga finns de en hel låtsasvärd byggd ovanpå verkligheten. En värd där de finns en hel stad men alla mina låtsasvänner, massa scener och turnébussar, slott och grottor, drakar och hästar. Ja de va allt de där som fanns då jag va liten o fantasin inte hade några gränser =D Och i mitt huvud kan jag se dem än idag då jag är hemma…


Ödla



Jag är totalt livrädd för spindlar o småkryp, dock älskar jag djur. Men i somras då jag va på gotland så höll jag i en ödla. Inte för att den är så lik ett småkryp, men den ser ändå lite hemsk ut =P Men åh så fin den va. Hade den inte ätit syrsor så hade jag nog kunnat tänka mig en själv, för de är väldigt fina djur. Lugna och vackra, och känns väldigt speciella att hålla i. Nästan obeskrivligt hur deras ”hud” är, knottrig och orginell.


Burlesque



Ikväll har jag sett filmen Burlesque med Christina Aguilera och Cher

Christina är sedan många år en stor idol hos mig. Älskade hennes dirrty period, och hennes röst är fantastiskt. Men filmen då? Jo men de va riktigt bra, men de va också väldigt förutsägbar. Men den är absolut en film jag kommer se igen. Den känns lite som en dagens Dirty dancing typ, man kunde nästan innan förutspå vad som skulle ske. Men de va en skön film, och musiken o dansen är underbar. Själv vill jag dra på mig korsetten och stay-upsen då jag ser den ;D Älskar underkläder och sånt så de kan ju vara de som gjorde att jag gilla filmen lite extra också =D

Men den är absolut sevärd!


Älska dig själv...



Den senaste tiden har jag insett något som andra tidigare försökt få in i mitt huvud. Om de varar återstår att se, men de har med självkänsla att göra. Och när jag känner o mår såhär blir jag väldigt glad =D Ibland måste man se saker från andras vinkar och lyssna på vad andra säger. De är absolut inte lätt, men får du in det i din hjärna kan livet bli mycket lättare. Att höja självförtroendet är svårt, de är väldigt tufft. Men de går, men de tar tid. De är svårt att tro på sig själv.

 

I de här landet klassas de som egoistiskt att tycka om sig själv, att gilla hur man ser ut. Men hur bra mår man inte av att gilla sig själv? Vi borde ju uppmuntra folk till lite mer egoism. Är du lycklig syns de på dig och smittar av sig på din omgivning. Varför borde vi inte kunna vara stolta över vilka vi är utan att de ska skapa avundsjuka o liknande hos de vi har omkring oss? Säger inte att jag själv aldrig är avis eller så, men har vi något så ska vi väll vara stolta för de.

 

Vi alla är unika och vackra på vårt eget sätt! Och glöm inte att de är de där udda sakerna som gör oss vackra, som gör oss till oss, de är dom som gör oss vackra och speciella!!! Älska dig själv ♥


Choklaaaad!



Gjorde en härlig kladdkaka ikväll med nougat på, sedan strödde jag lite kakao ovanpå. Sjukt gott med kladdkaka tycker jag. Kan aldrig låta bli att ta de då jag går ut o fikar, äter de väldigt ofta. Men de är ju så himla gott, choklad är en stor favorit =D Choklad gör mig lycklig


Kvällsallad



Ikväll gjorde jag en sallad =) Den bestod av grönsallad, gurka, tomat, rödlök, ägg, kräftstjärtar, pasta och gravad lax. Och på det blev de lite salt o peppar och sedan fiskdressing. Är nöjd med resultatet =D De va gott och skapligt nyttigt. Ska man försöka dra igång en ny tavla nu då tro =D nu då man är mätt o belåten ;)


Gårdagens


Copyright © Martina Svensson 2011


Ni har inte fått se någon tavla på länge eftersom jag vill att ni ska ha nått nytt att se på min utställning. Men för att underhålla er lite får ni se tavlan jag gjorde igår. Inte riktigt vad jag brukar måla men gillar den skarpt. Ser ni vad de ska föreställa? kanske inte så svårt =P


Pimpat ett skal



Efter ca 4 månader fick jag äntligen mitt skal till mobilen, dock fel färg hehe. Men jag är glad ändå för tycker de blev väldigt fint ändå =D Så nu har jag fått använda mina strasstenar och pynta den, och självklart blev de en döskalle ;D


Kärlekar



Malva, jag o superfina Koffe

Hoppas jag kan få en egen liten familj en dag!


Jag i Lördags



Så här såg jag ut i Lördags =) Fick många komplimanger för både klänning och hatt!


The Big 60

Nu har jag satt ihop lite bilder från i lördags och det stora 60års kalaset =D De 36 gästerna anlände klockan 18 och togs emot med en välkomstdrink i form av champagne. Drygt en timme senare serverades maten, kallskuret, massa frukt, sallad, kex och ost, potatisgratäng och valfri dryck. Själv drack jag vitt vin till maten. Maten va supergod =D

 

Efter lite prat efter maten va de sedan dags för tårtor, kaffe och likör. Efter tårta och tal blev de godis, chips, frukt, chokladaskar och massa gott, och även drinkar av olika slag. Efter de minglades de och pratades. Malva nattades och somnade bums sin första natt borta. Så duktig liten tös. Hon fick även äta tårta helt själv under kvällen, och hon tjuvade även lite från min tallrik hihi


Vad gick fel då? Eller fel o fel, vad satte sprätt på saker. Tydligen tappades en tallrik o 2 glas i golvet =P En champagne bestämde sig för att spruta ut då vi öppnade den så hela diskbänken blev blöt. Och till sist så lyckades Ulf slå på spisen då han stod lutad mot den. På spisen stod en träbricka som börja ryka och de osade bränt lång väg haha. Kvar på brickan finns nu ett runt svart märke ;D

 

Runt halv 3 åkte sista gästerna hem. Vi satte oss och pratade och pappa öppnade sina presenter. Av oss fick han OCH mamma en resa någonstans i Sverige. Dom får inte veta vart vi ska för än de får sde själva, så någon gång i sommar bär de av =D Runt 4-5 någon gång somnade vi lagom snurriga. Och vaknade vid 9 ännu snurrigare och illamåendes XD hehe. Men efter frukost och lunch kändes de bättre. Men jag o Koffe lyckades ändå somna efter maten någon timme. Man va ganska seg resten av den dagen kan jag meddela.

 

De va en fantastisk helg och ett jättekul kalas =D Mycket lyckat, tusen tack mamma o pappa!!!


En dam va just inne hos mig i affären, sam...

100media_imag078 (MMS)

En dam va just inne hos mig i affären, samtidigt fick jag syn på något svart som liknade en mössa bredvid kassan. Frågade kunden om den va hennes men de va de inte, höll upp den och de visade sig vara en rånarluva HAHA. Lite smått förvånade kollade vi oss omkring om de möjligen fanns någon tjuv i butiken. Men någon måste glömt sin rånarluva på disken då de varit inne med en klocka. Hehe, inte varje dag ;P


Nya Tatueringen!!!!



Ni är många som väntat på att få se hur min senaste gadd blev, och nu är den nästan helt läkt.

Så såhär blev den =D Kan ni se att de till viss del är ett självporträtt? Gjorde henne blond med en liten svart slinga så som jag hade förr. Hon fick även en del av min färgstarka make up och mina blå ögon. Tanken är att hon ska symbolisera självständighet och styrka!


Måndag

Titta vad som tittade upp på mig då jag klev ut ur affären idag för o hänga upp flaggorna =) Ett hjärta av vatten, precis i hjärtfort
=) De gjorde mig så glad och fick mig att starta dagen med ett leende. Vet inte ens hur hjärtat skapats, för de har inte regnat idag och de va bara lite droppar just där. Jag tar de som ett tecken ;D De va säkert någon som ville skicka mig ett hjärta, farmor kanske?

 

Har haft en så bra helg så hoppas de kan fortsätta flyta på såhär =D Tog en del kort i lördags som ni ska få se, men jag jobbar idag så får se om jag kan lägga upp de ikväll eller imorgon. Beror på hur trött jag är då jag kommer hem idag, med känner jag mig rätt så är jag jättetrött. Har sovit lite i helgen och flängt mycket, så vore inte konstigt om jag va trött ikväll.

 

Men så snart jag orkar o får tid ska ni få se hur klänningen blev på, vad vi åt, vad som nästan tog eld, vad vi gav till pappa, hur sent de blev, hur man mådde dagen efter och mycket mer =D


Pop Pop Popcorn

Ush vilken stank jag vaknade till idag, luktade popcorn hela lägenheten och magen skrek efter toan. Behöver jag säga att jag käka massa popcorn igår =D hehe. Nu vill man inte se popcorn på ett tag kan jag meddela, får vädra ut då jag kommer hem sedan. Men gott va de ju…igår i alla fall ;P

 

I dag flög jag till jobbet, eller kallas de nypumpade däck kanske? Oj vilken skillnad, behövde ju knappt trampa ju =D Sjukt gött med egen pump så jag alltid kan flyga, hoppas bara jag klarar mig från punkteringar. Idag är det de stora kalaset The big 60. Ska bli himla kul och hoppas på bra stämning och inte allt för mycket jobb. Hoppas att alla kan vara glada o positiva ikväll och att inget oväntat händer. Ikväll kör vi paaarty ala sköttorp ;D

 

Trevlig helg på er!


Världens finaste



Världens finaste svägerska de har jag ;D Tack för att du finns i mitt liv ♥


Svartvitt!!!



Hittade massa gamla svartvita foton som jag tänkte lägga upp. Det första är på min älskade kisse Findus som tyvärr inte längre finns hos mig, han va den finsaste tjockisten ever ;D



En idolbild ;D hihi, cool ser man ju ut i alla fall haha



En bild fotat på rapsfältet, väldigt vacker tycker jag. Alla bilder här är många år gamla, men fortfarande fina. Tycker denna sista ser så himla skön ut, längtar till sommaren då jag ser den =D


Nice...hehe



En sjukt gammal bild som jag tycker är skitsnygg, tänk om man kunde se ut såhär jämt =D hihi. Va extremt brun då den här bilden togs, dessutom hade jag gått på diet innan och va ganska nerbantad. Många år sedan =P


Skitfredag...



Mitt humör ikväll är långt ifrån vad jag hade hoppats på, mår förjävligt helt enkelt. Känns jobbigt allting och orkar inte med nått alls just nu. Får hoppas att jag mår bättre imorgon då jag ska upp och jobba. Imorgon kväll är de The big 60, årets fest! Jag hoppas på att de ska bli skitkul då vi förberett och grejat så. Dessutom ska alla syskonen sova hemma och de känns verkligen hur kul som helst att ha hela familjen samlad. Jag hoppas på en riktigt fantastisk kväll med god mat och smarriga drinkar. Så jag hoppas verkligen att jag känner mig gladare imorgon. Blir nog sängen tidigt ikväll så man hinner vila upp sig och bli på bättre humör tills imorgon. Sova bort alla jobbiga tankar och skit som rör sig i huvudet. Vill inte att nått ska få förstöra morgondagen, ska ha så sjukt kul imorgon….så DET så =P hehe


RSS 2.0